<optgroup id="6e6ek"></optgroup>
<blockquote id="6e6ek"></blockquote>
<menu id="6e6ek"><input id="6e6ek"></input></menu>
  • 中國在職研究生網 > > 正文

    2020年同等學力申碩考試英語語法練習指導二

    2020-07-01 14:35       來源:中國在職研究生網    http://www.zzyjs.com

     同等學力申碩考試中,英語考試部分很重要,考生要多加強此方面的練習。以下是為大家整理的2020年英語語法練習題,大家可作為參考練習,考生也不能在復習上掉以輕心哦。

    1、Under no circumstances ______ other countries.

    A.we should invade    B.should we invade

    C.we invade    D.should we not invade

    2、Hardly ______ the meeting room when the meeting began.

    A.had I entered    B.I entered

    C.did I enter    D.have I entered

    3、______ had been expected, he opposed to the plan.

    A.Which    B.As    C.What    D.That

    4、______ you have been in this school for some time, please tell me what you think of it.

    A.Now that    B.That    C.Because    D.That now

    5、______ the boy´s demands are met soon he will cry.

    A.Lest    B.Unless    C.In case    D.As long as

    6、Politics ______ the art or science of government.

    A.is    B.are    C.be    D.being

    7、My friend was very unhappy for not ______ to the concert.

    A.to be invited    B.have been invited

    C.to have been invited    D.inviting

    8、The noise was caused by a dog ______ a cat through the garden.

    A.chasing    B.fighting    C.running    D.following

    9、I must get up earlier tomorrow morning ______ late again.

    A.not to be    B.not being    C.so as not to be    D.for not being

    10、Because of her peculiar characteristics, she has a lot of difficulty ______ friends with her classmates.

    A.to make    B.making    C.of makin    gD.for her to make

    參考答案:

    1、B  2、A  3、B  4、A  5、B

    6、A  7、C  8、A  9、C  10、B

    在職讀研實用信息
    版權聲明
        凡本站稿件類型為“原創”的所有文字、圖片和音視頻等稿件,均為啟文教育網版權所有,未經本站協議授權,任何媒體、網站及個人均不得轉載或以其它方式發表,違者必究。如需轉載,請注明出處。
    熱門招生院校
    熱門招生專業

    中國在職研究生網請您關注

    • 微信公眾號
      微信公眾號
    • 微博關注
      微博關注
    日韩中文字幕无码永久在线,永久免费的AV在线电影网无码,永久天堂网av手机版