<optgroup id="6e6ek"></optgroup>
<blockquote id="6e6ek"></blockquote>
<menu id="6e6ek"><input id="6e6ek"></input></menu>
  • 中國在職研究生網 > > 正文

    2020年同等學力申碩考試英語語法練習指導一

    2020-07-01 14:34       來源:中國在職研究生網    http://www.zzyjs.com

     同等學力申碩考試中,英語考試部分很重要,考生要多加強此方面的練習。以下是為大家整理的2020年英語語法練習題,大家可作為參考練習,考生也不能在復習上掉以輕心哦。

    1、He as well as I ______ you on that point.

    A. agree with    B. agree to

    C. agrees with    D. am to agree

    2、Such ______ the ease, there were no grounds to justify your complaints.

    A. was    B. were    C. would be    D. being

    3、He often attends public lectures at the university of California chiefly ______ his English.

    A. to improve    B. as to improve    C. except    D. except for

    4、“Do you have any clothes ______ today?” The maid asked.

    A. wash    B. washing    C. washed    D. to be washed

    5、Sometimes very young children have trouble ______ fact from fiction and may believe that such things actually exist.

    A. separating    B. having separated

    C. to separate    D. for separating

    6、I don´t swim now, but I ______ when I was a kid.

    A.used to it    B.used to    C.used to doing it    D.used to do

    7、Ever since he arrived, he ______ constantly about the weather.

    A.complained    B.has been complaining

    C.is complaining    D.had been complaining

    8、Last week he promised that he ______ today, but he hasn´t arrived yet.

    A.will come    B.would come

    C.would have come    D.is coming

    9、This kind of trousers ______ very well.

    A.wash    B.washes    C.is washed    D.are washed

    10、He had his leg ______ when he slipped on a piece of ice.

    A.breaking    B.broken    C.to break    D.break

    參考答案:

    1、C  2、D  3、A  4、D  5、A

    6、B  7、B  8、B  9、B  10、B

    在職讀研實用信息
    版權聲明
        凡本站稿件類型為“原創”的所有文字、圖片和音視頻等稿件,均為啟文教育網版權所有,未經本站協議授權,任何媒體、網站及個人均不得轉載或以其它方式發表,違者必究。如需轉載,請注明出處。
    熱門招生院校
    熱門招生專業

    中國在職研究生網請您關注

    • 微信公眾號
      微信公眾號
    • 微博關注
      微博關注
    日韩中文字幕无码永久在线,永久免费的AV在线电影网无码,永久天堂网av手机版